Acasting logo

Location scout

Location scout

Att hitta rätt inspelningsplats kan vara en utmanande och tidskrävande process. Om du arbetar för ett produktionsbolag eller ett företag som är i behov av att hitta lämpliga platser för din nästa film, reklamfilm eller TV-serie, kan Acasting erbjuda ett alternativt tillvägagångssätt.

Varför Acasting? 🔍

På Acasting förstår vi de unika behoven och utmaningarna som produktionsbolag står inför när de letar efter den ideala platsen. Det är därför vi har skapat en plattform som förenklar sökprocessen och ansluter dig direkt med erfarna location scouts och tusentals tillgängliga locations.

Så här fungerar det:

  1. Skapa en kostnadsfri profil: Registrera dig och få omedelbar tillgång till vår omfattande databas med locations.
  2. Utforska och upptäck: Använd våra intuitiva sökverktyg för att utforska locations baserade på dina specifika kriterier. Oavsett om du behöver en idyllisk strand, en urban skyline eller en historisk byggnad, har vi något som passar dina behov.
  3. Organisera och dela: Spara ner intressanta platser i mappar och dela enkelt dina idéer med kollegor och kunder. Vår plattform gör det smidigt att presentera dina val och få feedback.
  4. Kommunicera direkt: När du hittar en plats som fångar din uppmärksamhet, kom i kontakt med location scouten direkt via Acasting. Det underlättar snabba beslut och effektiv samordning.

Fördelar för ditt produktionsbolag 🎥

  • Tidsbesparing: Slipp otaliga timmar av sökning och förhandling. Med Acasting är allt du behöver på ett och samma ställe.
  • Mångsidighet: Med en ständigt växande samling av locations är det lätt att hitta platser som matchar din vision.
  • Effektivitet: Vår plattform är designad för att göra din sökprocess så smidig och enkel som möjligt, vilket frigör värdefull tid för andra aspekter av din produktion.
  • Samarbete: Dela lätt dina utvalda platser med teamet och gör kollektiva beslut snabbt och effektivt.

Bli en del av framtiden🌟

Genom att kombinera teknik med ett omfattande nätverk av platser och scouts erbjuder vi ett nytt sätt att utforska och hitta aktiva, uppdaterade platser som kommer att lyfta din produktion till nya höjder.

Söker du efter den perfekta platsen för din nästa produktion? Skapa en kostnadsfri profil på acasting idag och börja utforska alla möjligheter direkt på plattformen.


Casting made easy

Bli medlem

© Acasting. All rights reserved.