Acasting logo

Hyr ut din lägenhet eller hus till filminspelning

Hyr ut din lägenhet eller hus till filminspelning

Är du intresserad av att göra din bostad till en stjärna på filmduken? Filmbolag och produktionsbolag är alltid på jakt efter nya och unika inspelningsplatser, eller "locations" som det kallas i filmbranschen. Din lägenhet eller ditt hus kan vara exakt vad de söker för deras nästa projekt. Dessutom kan du tjäna en ansenlig summa pengar – mellan 5 000 och 25 000 kr per dag!

FÖR DIG SOM VILL HYRA UT DIN LOCATION 🏡🌟

Gör ditt hem till en filmstjärna!

Visste du att ditt hem kan vara scenen för nästa stora film eller reklampaus? På Acasting erbjuder vi dig en unik chans att hyra ut din bostad för filminspelningar och reklamproduktioner. Det är en fantastisk möjlighet att tjäna extra pengar samtidigt som du får se ditt hem på TV eller biografskärmen.

Kostnadsfritt och enkelt 🚫💲

Det är helt gratis att lista din bostad på Acasting. Vi kopplar dig med en professionell locationscout som blir din guide genom hela processen. Denna expert hjälper dig med alla dina frågor och ser till att uthyrningen löper smidigt.

Tjäna pengar på ditt hem 💸

När du hyr ut din bostad via Acasting görs detta på ett säkert sätt. Du får rättvist betalt för varje inspelning, med ersättningar som varierar mellan 5 000 och 25 000 kr per dag. Det är ett utmärkt sätt att få en extra inkomst!

Sekretess och integritet 🔒

Vi förstår vikten av integritet. Ditt hem kommer bara att presenteras för registrerade och seriösa aktörer inom film- och reklamindustrin. Detta säkerställer att endast seriösa förfrågningar når dig och att din bostads integritet bevaras.

Hur det fungerar:

-Registrera din bostad: Ladda upp bilder och fyll i detaljer om din plats på Acasting. -Publicering: Din bostad presenteras exklusivt för registrerade och seriösa företag inom film och reklam. -Kontakt av locationscout: Om någon är intresserad av din plats, kontaktas du av en locationscout som går igenom allt du behöver veta.

Det är helt kostnadsfritt att börja, och du står inför möjligheten att se ditt hem i rampljuset. Är du redo att hyra ut din bostad till film- och produktionsbolag? Klicka här för att komma igång!

Det finns över 1000 inspelningsplatser på acasting runtom i Sverige

Dela din plats med världen och bli en del av något större. Vem vet, ditt hem kanske är nästa stora plats på filmduken! 🌟🎥


Casting made easy

Bli medlem

© Acasting. All rights reserved.