Acasting logo

För dig som vill hyra ut din location

Är det ditt hem som visas i nästa film eller reklampaus?

Varje vecka söker produktionsbolag "locations" – platser för sina inspelningar. På Acasting erbjuder vi en unik möjlighet för privatpersoner att hyra ut sina hem kostnadsfritt till filminspelningar och reklamproduktioner. Genom att hyra ut ditt hem via oss får du chansen att vara med och skapa film och reklam samtidigt som du tjänar extra pengar.

Fördelar med att lista din location hos oss

  • Kostnadsfritt

    Det är helt kostnadsfritt att lista ditt hem på Acasting och det är en proffessionell locationscout som blir din trygga kontaktperson och vägleder dig genom uthyrningen och ser till att du får alla dina frågor besvarade.

  • Tjäna pengar

    Din plats hyrs ut på ett säkert sätt, och du får betalt för varje inspelning. Med ersättning som varierar mellan 5 000 - 25 000 kr per dag ges du möjligheten att få rättvist betalt för användningen av din plats.

  • Sekretess

    Ditt objekt syns endast för registrerade företag. Vi värnar om att bevara platsens intergritet och presenterar den enbart för seriösa aktörer inom film- och reklambranschen. Vi ger dig möjligheten att synas och marknadsföras, vilket ökar möjligheterna att locka fler filmproduktioner och reklamkampanjer till din unika plats.

Så fungerar det

1

Fyll i formulär

2

Din location blir publicerad på Acasting

Ditt objekt publiceras på acasting och syns endast för registrerade företag. Vi värnar om att bevara platsens intergritet och presenterar den enbart för seriösa aktörer inom film- och reklambranschen.

3

Bli kontaktad av locationscout

En locationscout kontaktar dig om ett företag är intresserad av din location. Locationscouten vägleder dig genom processen för att det ska bli en trygg uthyrning och att du får svar på dina frågor. Viktigt att uthyrningen sker med försäkring.

landing-page-background-image
1 294
Tillgängliga locations

Några av företagen som sökt location via oss till sina inspelningar

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Vanliga frågor

Det är kostnadsfritt att publicera sin location på Acasting.

Lista din location

Är det ditt hem som visas i nästa film eller reklampaus?

Casting made easy

Bli medlem

© Acasting. All rights reserved.