Acasting logo

Vi har överstigit tiotusen medlemmar – tack för ert ovärderliga stöd! 🚀

Vi har överstigit tiotusen medlemmar – tack för ert ovärderliga stöd! 🚀

En milstolpe

Det är med stor glädje och tacksamhet vi meddelar att vi, bara 3,5 månader efter lanseringen av vår plattform, har överstigit 10 000 medlemmar! Denna fantastiska resa har varit möjlig tack vare varje enskild medlem i vår växande community. Det är verkligen imponerande och ett bevis på kraften i vår gemensamma vision.

Samarbete med branschens bästa

Vår framgång är också en spegling av de underbara relationerna vi har byggt med produktionsbolag, företag och casting directors. Dessa samarbeten har inte bara berikat vår plattform utan också öppnat dörrar för otaliga talanger. Varje vecka förmedlas nya jobb genom acasting, vilket bidrar till våra medlemmars karriärer och drömmar.

Din chans att glänsa

Har du ännu inte gått med i vår community? Det är dags att ta steget! Genom att skapa en kostnadsfri profil på acasting kan du bli upptäckt av ledande casting directors. Faktum är att många av våra medlemmar redan har landat roller bara genom att vara synliga på vår plattform.

Framtiden

Förvänta dig spännande nyheter! Vi arbetar för närvarande på nya funktioner som kommer att förenkla processen för produktionsbolag och casting directors att hitta talanger. Och det slutar inte där – vi utvidgar snart vår räckvidd internationellt med fler länder.

Ett hjärtligt tack

Vi vill uttrycka vår djupaste tacksamhet för ert stöd. Tack vare er kan vi fortsätta vår vision att förvandla drömmar till verklighet. Vi är ivriga att se vad framtiden har att erbjuda och hoppas att ni fortsätter vara en del av denna spännande resa.

Gå med oss, sprid ordet, och låt oss tillsammans göra underverk! Vi ses på plattformen! 🌟

Har du inte skapat en profil än? Skapa en kostnadsfri profil på acasting


Casting made easy

Bli medlem

© Acasting. All rights reserved.