Acasting logo

Intervju med Eline Hansson

Intervju med Eline Hansson

-Berätta om dig själv och varför du gillar skådespelaryrket:

Jag var ganska tystlåten som liten och skulle väl inte säga att jag var den som tog plats. Däremot minns jag så tydligt varje gång jag fick stå på scen och sjunga eller göra teater, där kände jag total frihet att ta hur mycket plats jag ville. Jag kunde vara vem jag ville och vara hur konstig som helst utan något pekfinger. För mig var det en euforisk känsla och den känslan följer med än idag. Så fort kameran rullar hamnar jag i nån slags trans där jag är totalt närvarande i den karaktären jag gestaltar. 

Skådespeleri ger mig möjligheten att vara transparent, sårbar och autentisk utan att någon dömer. Att komma närmare verkligheten av att vara människa. Men också att få vara nyfiken. Få bejaka det inre barnet. Vara nyfiken på människor, kulturer, platser etc. Och framförallt möjligheten att få beröra och skapa gemenskap, en plats där allting är tillåtet och alla känslor är välkomnande. 

-Vad tycker du om Acasting?

Jag tycker att Acasting är en modern och enkel plattform för att söka diverse jobb, lätt att hitta och navigera i. Rekommenderar starkt till alla där ute som drömmer om att bli skådespelare. 

-Vad tycker du om digitala plattformar som Acasting för att hitta roller eller att bli upptäckt?

Jag skulle nog säga att det är både lätt och svårt att bli upptäckt. Bara på Acasting tror jag det är över 12 000 medlemmar vilket talar för sig själv. Det är fantastiskt underbart att det finns så många kreativa själar men det är också ett bevis på den otroligt höga konkurrensen vilket också gör det svårare att bli upptäckt på dessa digitala plattformar. Men i det stora hela är jag positivt inställd och tacksam att dessa sidor finns. Det ger ju trots allt resultat, även om det ibland kan ta lite tid.

Något jag uppskattar enormt är Acastings stora engagemang på Instagram och hur de uppdaterar löpande när nya roller sökes. Det gör att man inte missar något, och så är det så otroligt lätt att söka, vilket är en stor fördel med det stressiga samhället vi lever i nu. 

Har du landat något jobb eller blivit erbjuden uppdrag via Acasting?

Jag har landat jobb som reklam och även blivit erbjuden några uppdrag. Nu har jag en del där jag väntar på svar.

Spana in Elines profil acasting 🌐✨


Casting made easy

Bli medlem

© Acasting. All rights reserved.