Acasting logo

Intervju med Conny J Kristiansson

Intervju med Conny J Kristiansson

-Berätta om dig själv och varför du gillar skådespelaryrket:

Idag jobbar jag som film- och röstskådespelare efter flera år bakom ett skrivbord, där jag dag efter dag jagade något som jag egentligen inte visste vad eller där jag aldrig kände mig hemma. Där jag tillslut insåg att jag spelade bara en roll av vad som förväntades av mig och att jag egentligen visste vad jag var ämnad för att göra. Från tidig ålder så har film och tv varit min trygga plats, där jag alltid fascinerats av historierna och skådespelarna. Där jag återspelade scener ifrån filmer hemma i pojkrummet, kunde bygga upp ett sceneri ifrån Cocktail där jag var Tom Cruise, men även Sylvester Stallone och Patrick Swayze var återkommande karaktärer. När vi hade gäster så ville jag alltid underhålla med sång av Gunnar Wiklund eller Ulf Lundell, imitera eller dra roliga historier. På roliga timmen i skolan spelades Macken upp och jag tvingade med min kompis Freddan till att vara Roger. I skolan så hade vi en väldigt bra lärare som satte upp musikalen snövit och andra teaterpjäser där jag ivrigt ville spela huvudrollen. Efter skolan så var matinéer med Nils Pope en favorit, på kvällarna så tittades det på Lorry, Goda grannar, Varuhuset och får inte glömma Rättvisans män (Jack & the fatman) för att nämna några. Fantasin och skapandet har alltid varit en stor del av mig, när jag får leva ut, det är då jag känner mig som mest levande. 

-Vad är det roligaste uppdraget du gjort inom skådespeleri?:

Alla uppdrag har varit roliga på sitt sätt, men jag filmade i Rumänien för några år sedan och det var en galen å minst sagt minnesvärd inspelning. En studio med snökanoner, skidlift, samt levande djur vilka inte alltid följde manus. Gjorde en väldigt fin kortfilm för något år sedan som heter Tomrummet, den är jag väldigt stolt över att ha varit en del av. Men det absolut roligaste var en Nexico produktion som spelades in förra året där jag har en liten roll och fick jobba väldigt nära en av mina inspirationskällor, en milstolpe för mig. 

-Vad tycker du om Acasting?:

Acasting är användarvänlig och jag har stora förväntningar på plattformen framåt. Jag gillar digitala casting plattformar, hoppas att Acasting kan bli den samlande plattformen för skådespelare där rollsättare både kan söka talang samt lägga upp kommande uppdrag. 

-Har du landat något jobb eller blivit erbjuden uppdrag via Acasting?:

Jag har landat två uppdrag så långt och provspelat för några, så på denna korta tid har plattformen varit en positiv upplevelse. Sen hoppas jag att Acasting kommer ge mig mera möjligheter att bredda mitt nätverk, komma i kontakt med flera rollsättare där jag kan visa vad jag kan och förhoppningsvis landa flera roliga roller.

Spana in Connys profil acasting 🌐✨


Casting made easy

Bli medlem

© Acasting. All rights reserved.